Bort med extra kilon

Att lägga på sig extra kilon är ingen större match, desto svårare kan det vara att göra sig av med dom och hålla kilona borta. Motivation och vilja är två saker som krävs och utan dom kommer du ingen vart.

overweight

Bland de vanligaste felen vi gör, är att släppa på alla restrektioner när det är semester, vid jul och andra stor helger, på utlandsresan och det där med att unna sig något. Klart man ska må gott under ledig tid och att man ska få unna sig, men det handlar så klart inte om att unna sig en chipspåse varje helg och att äta allt man kommer över så fort man är ledig.

För kvinnor är graviditeten en vanlig viktfälla. Det kan vara svårt att göra sig av med överskotts kilon som lagt på sig under de senaste månaderna och få tillbaka kroppen som fanns innan. Faktum är att kroppen inte är som innan och vissa förändringar är bestående.

Har du ådragit dig någon skada så att du plötsligt inte kunnat röra på dig som tidigare, ja då är det lätt att vikten ökar. Här gäller det att försöka hitta någon form av ansträngning som hjälper till att förbränna energin, så att återhämtningen går lättare.