Ett försök att gå ner i vikt

Det finns många som kämpar med vikten och försöker att gå ner några kilon. Det är inte alltid det enklaste och det kan komma att kräva en del av dig för att lyckas med din viktnedgång.

Viktnedgång

Vi kommer här att prata om inkomster och utgifter. Inkomsterna är det du stoppar i dig och utgifterna är det du gör av med när du tränar och förbränner det som du ätit. Vi behöver föda, det kommer vi aldrig ifrån men vi kan tänka på vad vi stoppar i oss. Socker kan många gånger vara en bov i dramat. Om vi kan minska sötsuget så kommer vi inte att gå och småäta och vara hungrig mest hela tiden. Det är bra att äta en varierad kost och det är ingen som slår dig på fingrarna om du lyxar till det någon gång. Men det går inte att lyxa till det jämt.

Det finns inga mirakelkurer till att gå ner i vikt utan det är ett hårt arbete och man måste bestämma sig för att förändra sin livsstil. Det är inget man gör så där på direkten utan det kan ta upp till ett år innan man har skapat de förutsättningar som krävs för att man ska ner i vikt. Var beredd på att det kan komma bakslag som gör att man börjar fundera på vad man håller på med. Vikten kanske står stilla och det händer ingenting. Håll i och förändra inget, du kommer att se resultat.